NYHEDER

Olaf Olsen: Mit levned.
Olaf Olsens erindringer blev afsluttet i 2008. De skildrer hans liv fra barndommen og op gennem de flittige arbejdsår med deres glæder og besværligheder. Mange af de mennesker, der krydsede hans vej, og alle de projekter han engagerede sig i og havde indflydelse på, er her beskrevet i hans nøgterne, alment forståelige og direkte stil, så man aldrig er i tvivl om hans sympatier.
Læs mere/køb
BollerSlot

Annette Hoff: Den Danske Chokoladehistorie.
Bogen bringer hele fortællingen om danskernes brug af chokolade – fra 1700-årenes luksusdrik og frem til nutidens Yankie-barer og gourmetchokolade. Bogen er tredje bind i Nydelsesmidlernes Danmarkshistorie om danskernes hverdagsbrug af de importerede nydelsesmidler.
Læs mere/køb
BollerSlot

Tacitus: Germania.
Germania er skrevet i år 98 af senatoren og historikeren Publius Cornelius Tacitus. Det er en etnografisk-topografisk skildring af det nordlige Europa og befolkningsgrupperne uden for Romerriget.
Læs mere/køb
BollerSlot

Annette Hoff: Den Danske Tehistorie.
Bogen giver et levende indblik i vores hverdagsliv med tedrikning fra ca. 1660 og helt frem til vor egen tid. Et dybt greb i arkivernes og museernes samlinger giver os helt ny viden om hvordan teen blev en del af mange danskeres dagligdag.
Læs mere/køb
BollerSlot

Annette Hoff: Den Danske Kaffehistorie.
Bogen giver et levende indblik i vores hverdagsliv med kaffedrikning fra ca. 1680 og helt frem til vor egen tid. Et dybt greb i arkivernes og museernes samlinger giver os helt ny viden om hvordan kaffen blev vores mest udbredte nydelsesmiddel.
Læs mere/køb
BollerSlot